Palvelut & tuotteet

Tilanne_teippaus_taustaton_nelioFysioterapia

Forten fysioterapiaan voi tulla joko lähetteellä tai ilman. Akuutin suoravastaanottoajan voi varata, mikäli kiputila iskee yllättäen. Palveluihin kuuluu lisäksi mm. Kelan vaikeavammaisten kuntoutus, neurologinen kuntoutus  sekä Bemer- ja impulssipumppuhoidot. Lue lisää.


Tilanne_hauiksenmittaus_taustaton_värikäsitelty_neliö

Personal training

Forten personal training tarjoaa yksilöllistä kunto-ohjausta,  sisältäen alkukartoituksen, harjoitteluohjelman, ravintovalmennuksen sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysin. Lue lisää.

 


Tilanne_ravintovalmennus_taustaton_värikäsitelty_neliö

Ravintovalmennus

Forten ravintovalmennuksessa käydään läpi eri elämäntilanteisiin liittyviä ravinto-ohjeistuksia oli tavoitteesi sitten laihduttaminen, lihasmassan kasvatus,  kuntoiluun liittyvä ravinnon huomiointi  tai vireystason kohotus. Lue lisää.

 


Forte_Center_kaukaa_värikäsitelty_neliöForte Center

Forten toimipiste Teuvalla sijaitsee entisessä Nordean kiinteistössä. Forte Centeristä löytyy Forten muiden palvelujen lisäksi kuntosali sekä KristinaMedin työterveyshuolto ja lääkäripalvelut. Lue lisää.

 


Kuntosali02_värikäsitelty_neliöKuntosali

Forte Centerissä on monipuolinen ja moderni kuntosali, johon pääsee sähköisellä kulkukortilla omien aikataulujen mukaan. Salille voi ostaa kertamaksu-, kuukausi- ja vuosikortteja. Lue lisää.

 


KristinaMedi_logo_neliöTyöterveys

Forte Centerissä toimii KristinaMedin työterveyshoitajan ja -lääkärin vastaanotto. Aikoja on saatavissa myös yleislääkärille. Lue lisää.

 


Kahvakuula_taustaton_värikäsitelty_neliöLiikunta & hyvinvointi

Forte järjestää satunnaisesti erilaisia liikunta- ja hyvinvointitapahtumia. Sykevälimittaukseen perustuva Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Lue lisää.


Tilanne_vyötärönmittaus_taustaton_värikäsitelty_neliöTyöhyvinvointi

Forte tarjoaa yrityksille räätälöityjä työhyvinvointikokonaisuuksia. Työhyvinvointipaketin tavoitteena on vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työntekijöiden stressinhallintaa ja hyvinvointia. Lue lisää.

 


Käsipaino_taustaton_värikäsitelty_neliö Yrityksille & ryhmille

Personal training -palvelua on saatavana myös ryhmille. Yritykset voivat ostaa työntekijöilleen kuntosalikortteja Forte Centerin kuntosalille. Forten ohjaajat voivat tulla ohjaamaan liikuntatuokioita vaikka yrityksen omiin tiloihin. Lue lisää.


Tuotteet_taustaton_värikäsitelty_neliö

Tuotemyynti

Forten toimipisteissä on myynnissä mm. kylmä- ja lämpöhoitotuotteita, terveystyynyjä,  jumppakuminauhoja, voimisteluvälineitä, TENS -laitteita sekä selkä-, ranne-, nilkka- ja polvitukia. Myös muita tuotteita saatavilla tilauksesta.

 


HINNASTO