Forte Center

Forte_Center_kaukaa_värikäsitelty_neliöForten toimipiste Teuvalla sijaitsee entisessä Nordean kiinteistössä osoitteessa Sillanpäänkuja 4. Forte Centeristä löytyy Forten muiden palvelujen lisäksi kuntosali sekä KristinaMedin työterveyshuolto ja lääkäripalvelut.

Forte Centerissä on mahdollisuus suorittaa myös painokevennettyä kävelyharjoittelua sekä testata sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa polkupyöräergometrin avulla.

Kuntosali02_värikäsitelty_neliö

Forten kuntosalille pääsee oman sähköisen kulkukortin avulla, joten salille voi tulla omien aikataulujen mukaan.

Kuntosalin laitteet ovat uusia ja moderneja monipuolisia kuntoilulaitteita. Salilta löytyy viisiosainen taljalaitteisto, joka sisältää myös ristitaljan ja reisiprässin. Keskivartaloa voi harjoituttaa Kinesis Core -yhdistelmälaitteella. Toiminnalliseen harjoitteluun soveltuu Kinesis One Station. Kehonpainoharjoitteluun ja vapailla painoilla suoritettaviin harjoitteisiin löytyy räkkiteline. Salila on käytettävissä myös selkä-, vino- ja tasapenkit. Sykeharjoittelua voi suorittaa juoksumatolla, kuntopyörällä, soutulaitteella tai spinning-pyörällä. Lisäksi salilta löytyy eripainoisia kahvakuulia, käsipainoja sekä levytankoharjoitteluun soveltuvia välineitä.

Kuntosalille voi ostaa kertamaksukortteja sekä kuukausi- ja vuosikortteja.

HINNASTO

KristinaMedi_logo_neliöForte Centerissä toimii KristinaMedin työterveyshoitajan ja -lääkärin vastaanotto. Aikoja on saatavissa myös yleislääkärille.

Ajanvaraus:
työterveyshuolto 040 357 8737, yleislääkäri 06 357 8700
kristinamedi.fi, facebook.com/kristinamedi