Forte Center

Forte_Center_kaukaa_värikäsitelty_neliöForten toimipiste Teuvalla sijaitsee entisessä Nordean kiinteistössä osoitteessa Sillanpäänkuja 4. Forte Centeristä löytyy Forten muiden palvelujen lisäksi kuntosali sekä KristinaMedin työterveyshuolto ja lääkäripalvelut.

Forte Centerissä on mahdollisuus suorittaa myös painokevennettyä kävelyharjoittelua sekä testata sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa polkupyöräergometrin avulla.

Kuntosali02_värikäsitelty_neliö

Forten kuntosalille pääsee oman sähköisen kulkukortin avulla, joten salille voi tulla omien aikataulujen mukaan. Kulkukortilla pääsee sisälle klo 7-21 joka päivä pois lukien naisten ilta tiistaisin klo 18-22.00, jolloin miesten kortilla ei pääse sisälle ja miesten vuoro torstaisin klo 19-22.00m jolloin naistenkortilla ei pääse sisälle

Kuntosalin laitteet ovat uusia ja moderneja monipuolisia kuntoilulaitteita. Salilta löytyy muun muassa:

-Viisiosainen taljalaitteisto, joka sisältää myös ristitaljan ja reisiprässin.

-Keskivartaloa voi harjoituttaa Kinesis Core -yhdistelmälaitteella.

-Toiminnalliseen harjoitteluun soveltuu Kinesis One Station.

-Kehonpainoharjoitteluun ja vapailla painoilla suoritettaviin harjoitteisiin löytyy räkkiteline.

Salilla on käytettävissä myös selkä-, vino- ja tasapenkit. Sykeharjoittelua voi suorittaa juoksumatolla, kuntopyörällä, soutulaitteella tai spinning-pyörällä. Uutuutena salilla kaareva moottoroimaton juoksumatto! Lisäksi salilta löytyy eripainoisia kahvakuulia, käsipainoja sekä levytankoharjoitteluun soveltuvia välineitä.

Kuntosalille voi ostaa kertamaksukortteja sekä kuukausi- ja vuosikortteja.

HINNASTO

KristinaMedi_logo_neliöForte Centerissä toimii KristinaMedin työterveyshoitajan ja -lääkärin vastaanotto. Aikoja on saatavissa myös yleislääkärille.

Ajanvaraus:
työterveyshuolto 040 357 8737, yleislääkäri 06 357 8700
kristinamedi.fi, facebook.com/kristinamedi