Fysioterapia Forte

Fysioterapia-, kuntoutus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluja yksityisille ja yrityksille.
Toimipisteet Teuvalla, Kauhajoella, Karijoella sekä kotikäyntejä Honkajoen alueella.

Tietoa meistä

Fysioterapia Forte Oy on fysioterapia-, kuntoutus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys.

Forte tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toiminta-ajatuksemme mukaan ihminen on monista erilaisista osa-alueista koostuva kokonaisuus. Kehon eri osa-alueiden ollessa epätasapainossa, ihminen ei voi kokonaisvaltaisesti hyvin. Oireina voi olla erilaiset kivut ja säryt mutta myös väsymys ja voimattomuus. Forten tavoitteena on antaa asiakkaalleen keinot palauttaa kehon eri osa-alueiden tasapaino ja lisätä sitä kautta asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Fysioterapia Forte Oy on perustettu vuonna 1987 ja se toimii tällä hetkellä neljällä eri paikkakunnalla. Forten toimipisteet löytyvät Teuvalta (Forte Center), Kauhajoelta ja Karijoelta. Kotikäyntejä suoritamme myös Honkajoella.

Facebook

Palvelumme

Fysioterapia

Forten fysioterapiaan voi tulla joko lähetteellä tai ilman. Akuutin suoravastaanottoajan voi varata, mikäli kiputila iskee yllättäen. Palveluihin kuuluu lisäksi mm. Kelan vaikeavammaisten kuntoutus, neurologinen kuntoutus sekä Bemer- ja impulssipumppuhoidot.

Personal training

Forten personal training tarjoaa yksilöllistä kunto-ohjausta, sisältäen alkukartoituksen, harjoitteluohjelman, ravintovalmennuksen sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysin.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Teemme Kelan tukemaa vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta Suupohjan alueella. Tähän kuuluu myös allasterapia. Pyrimme ottamaan uusia asiakkaita kahden viikon sisällä päätöksestä. Katso lisää.

Liikunta & hyvinvointi

Forte järjestää satunnaisesti erilaisia liikunta- ja hyvinvointitapahtumia. Sykevälimittaukseen perustuva Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla.

Yrityksille & ryhmille

Personal training -palvelua on saatavana myös ryhmille. Yritykset voivat ostaa työntekijöilleen kuntosalikortteja Forte Centerin kuntosalille. Forten ohjaajat voivat tulla ohjaamaan liikuntatuokioita vaikka yrityksen omiin tiloihin.

Toimitilat

Vastaanottotilat sijaitsevat Karijoella, Kauhajoella ja Teuvalla. Tarkemmat toimitilakohtaiset tiedot löytyvät tämän linkin alta.

Kuntosali

Forte Centerissä on monipuolinen ja moderni kuntosali, johon pääsee sähköisellä kulkukortilla omien aikataulujen mukaan. Salille voi ostaa kertamaksu-, kuukausi- ja vuosikortteja.

Työfysioterapia

Forten kautta sinun on mahdollista saada työfysioterapiapalvelut yhteistyössä Kristinamedin työterveyshuollon kautta tai suorahankintana erillisellä sopimuksella.

Työhyvinvointi

Forte tarjoaa yrityksille räätälöityjä työhyvinvointikokonaisuuksia. Työhyvinvointipaketin tavoitteena on vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työntekijöiden stressinhallintaa ja hyvinvointia.

Tuotemyynti

Forten toimipisteissä on myynnissä mm. kylmä- ja lämpöhoitotuotteita, terveystyynyjä, jumppakuminauhoja, voimisteluvälineitä, TENS -laitteita sekä selkä-, ranne-, nilkka- ja polvitukia. Myös muita tuotteita saatavilla tilauksesta.

Meillä toimii myös seuraavat maksuvälineet:

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö