Fysioterapia

Tilanne_teippaus_taustaton_nelioForten fysioterapiaan voi tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Akuutti suoravastaanotto toimii Kauhajoella maanantaisin klo 13 ja Teuvalla tiistaisin klo 12. Suoravastaanotolle voi tulla tietyin kriteerein ilman lääkärikäyntiä, mikäli akuutti kiputila iskee. Ajan voi varata vaikka samana päivänä.

Fysioterapiasta saa monipuolista apua tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin. Fysioterapiaan tullaan esimerkiksi leikkauksen tai tapaturman jälkeen.

Forten fysioterapeutit tekevät lisäksi Kelan tukemaa vaikeavammaisten kuntoutusta, neurologista kuntoutusta, kipufysioterapiaa sekä allasterapiaa. Palveluihin kuuluu myös nikamakäsittelyt ja nivelmobilisointi, hieronta sekä Bemer- ja impulssipumppuhoidot.

Forten henkilöstöllä on laaja koulutuspohja ja monipuolinen osaaminen. Kaikki työntekijät osallistuvat säännöllisesti erilaisille kursseille ja koulutuksiin, joiden kautta henkilöstö syventää olemassa olevaa osaamistaan sekä hankkii uutta tietoa.

Fysioterapian alkaessa käydään läpi esitiedot sekä alkuhaastattelu, jonka jälkeen fysioterapeutti tutkii asiakkaan. Tämän pohjalta fysioterapeutti suunnittelee tarvittavat hoitotoimenpiteet ja asettaa yhdessä asiakkaan kanssa hoidolle tavoitteen. Fysioterapia toteutetaan suunnitelman mukaan ja tarpeen tullen suunnitelmaa päivitetään. Lopuksi tehdään mahdolliset lopputestaukset, jotta nähdään saavutettiinko tavoitteet ja miten fysioterapia on auttanut alkuperäiseen vaivaan.

HINNASTO