Personal training

Tilanne_hauiksenmittaus_taustaton_värikäsitelty_neliöForten personal training on yksilöllistä kunto-ohjausta, joka sisältää alkukartoituksen, harjoitteluohjelman, ravintovalmennuksen sekä Firstbeat-hyvinvointianalyysin.

Alkukartoitukseen kuuluu haastattelu, erilaiset mittaukset, kuntotestaus sekä asiakkaan omien tavoitteiden läpikäynti. Näiden pohjalta luodaan harjoitteluohjelma ja ravintovalmennus.

Personal training -palveluun kuuluu myös Firstbeat-hyvinvointimittaus, jolla kartoitetaan kehon stressitiloja, palautumisen määrää ja laatua sekä liikuntasuoritusten vaikutusta. Tietojen pohjalta pystytään luomaan mahdollisimman optimaalinen harjoitustaso ja vältetään ylikuormittumisriskit.

Kuntotestausta voidaan suorittaa joko juosten, kävelytestillä tai vaikka polkupyörätestillä. Forten personal training sopii siis kaiken ikäisille ja kaikenkuntoisille.

Personal training -palvelua on saatavana myös ryhmämuotoisena maksimissaan kuuden hengen ryhmille. Ohjaukseen sisältyy samat asiat kuin yksilölle suunnatussa personal trainingissä, mutta osa ohjauskerroista ja harjoituksista suoritetaan ryhmämuotoisesti.

HINNASTO

Physio Trainer -taustatietolomake